Werkwijze:


Inventariseren;   -We komen graag vrijblijvend kijken naar uw probleem. Proberen te lokaliseren waar het nest zich bevind en gaan van daaruit een plan opzetten.

Plan en aanbieding;   -Ter plekke of maximaal binnen een dag heeft u een aanbieding.

Start;    -Na goedkeuring en in overleg horen we graag van u of en wanneer we kunnen starten met opruimen/bestrijden/vangen. Eventueel direct!

Nazorg;   -We bespreken hoe we een rattenplaag eventueel kunnen voorkomen.

Het vangen van ratten met behulp van vangkooi of klem.

Heeft u last van een kleine of beginnende populatie ratten dan is het gebruik van luchtdruk wapens wellicht niet mogelijk, of kost te veel tijd voor daadwerkelijk snel resultaat. We kunnen dan eerst overgaan tot het plaatsen van een zogenaamde vangkooi en of klemmen.

Ook bij overlast van een kleine of beginnende populatie ratten op een braakliggend terrein, bij een pluimveebedrijf, veebedrijf of elk ander agrarisch bedrijf wordt van deze service gebruik gemaakt.

Voor het doden van ratten gelden strenge regels. Zo mag, met name in de buitenlucht, niet zomaar biocide (gif) of een ander bestrijdingsmiddel worden ingezet!!

Onze focus ligt op het schieten op ratten met luchtdruk wapen. Een bewezen snelle en humane manier om van ratten en een rattenplaag af te komen waar klemmen of vallen zetten geen of te weinig effect heeft.

Bij een kleine of beginnende populatie gaan we starten met zogenaamde vangkooien. We zijn in het bezit van zeer geavanceerde vangkooien en technieken (lokstoffen) om een rat te vangen.

We helpen u graag van uw ratten probleem af!


Heeft u last van een marterachtige zoals Steenmarter, wezel, bunzing enz… dan mogen deze niet zomaar gevangen en gedood worden. Sommige mogen UITSLUITEND gevangen en ergens anders weer uitgezet worden.

Maak uw keuze:
Brabant - Limburg
RATTENJAGER.info
Home - Bestrijding - Vangen - Herkennen - Ziektes  - Vossen  -  Contact