Werkwijze:


Inventariseren;   -We komen graag vrijblijvend kijken naar uw ratten probleem. Proberen te lokaliseren waar het nest zich bevind en gaan van daaruit een plan opzetten.

Plan en aanbieding;   -Ter plekke of maximaal binnen een dag heeft u een aanbieding.

Start;    -Na goedkeuring en in overleg horen we graag van u of en wanneer we kunnen starten met opruimen.

Nazorg;   -We bespreken hoe we een rattenplaag eventueel kunnen voorkomen.

Het afschieten van ratten.


Heeft u last van een grote populatie ratten en lukt het niet met vallen zetten? We helpen u graag met gebruik van PCP luchtdruk wapens.

Ook bij overlast van een grote populatie ratten in een slootkant, op een braakliggend terrein, bij een pluimveebedrijf, veebedrijf of elk ander agrarisch bedrijf wordt van deze service gebruik gemaakt. Boerenerf, stal, bedrijven, particulier en gemeente.

Voor het doden van ratten gelden strenge regels. Zo mag, met name in de buitenlucht, niet zomaar biocide (gif) of een ander bestrijdingsmiddel worden ingezet!!

Sinds 2018 is het door de Wet natuurbescherming toegestaan om ratten met een (lucht) geweer af te schieten. UITSLUITEND op eigen terrein en met goedkeuring van de perceel eigenaar of beheerder.

De focus ligt dus op het schieten op ratten met luchtdruk wapen. Een bewezen snelle en humane manier om van ratten en een rattenplaag af te komen waar klemmen of vallen zetten geen of te weinig effect heeft’

We zijn in het bezit van zeer krachtige luchtdruk wapens. Voor lange en korte afstand.
Mocht de populatie te klein of de omgeving te gevoelig zijn om te komen schieten, kunnen we altijd overgaan op andere technieken.

Bezoek de VANGEN pagina.

We helpen u graag van uw ratten probleem af!

Home - Bestrijding - Vangen - Herkennen - Ziektes  - Vossen  -  Contact
Maak uw keuze:
Brabant - Limburg
RATTENJAGER.info